Összes kutya »
3
3
Gazdira vár

Gina

  • Fajtája:Keverék
  • Kora:5-6 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Közepes
  • Megjegyzés:Egészségesen, oltva, ivartalanítva, mikrochippel adjuk örökbe.
Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Ginára az angyalok vigyáztak…csak a gazdája nem.

Két napja, este kaptuk a segélyhívást az Illatos útról: tudnánk-e orvosi segítséget nyújtani egy kutyusnak, aki a nyóckerben, (a Diószegi Sámuel utcában) a második emeleti ablakból esett ki?

Természetesen igent mondtunk és így közvetlenül a baleset helyszínéről, hamarosan megérkezett szerződött állatklinikára Gina. (azonosító, mikrochip nem volt benne). A kutyus sokkos állapotban volt, zúzódásokkal és belső vérzésekkel. A vizsgálatok során kiderült, hogy csodával határos módon nem szenvedett töréseket, így a zúzódások és a belső sérülések gyógyítására koncentrálhattak az orvosok. Mára már jobban van és hamarosan megkezdődhet rehabilitációja alapítványunknál. ( jövő hét keddig még a klinikáén lesz megfigyelésen)

Mivel a pontos körülményeket jelenleg nem ismerjük, nem tudunk hatósági eljárást indíttatni a tulajdonos ellen, és nyomozásba sem kezdünk. Nem várjuk a gazdáját, de ha jelentkezne, és egyértelműen igazolná tulajdonjogát, a kezelések és a tartás teljes költségét ki kell fizetnie.

Gina érdekében inkább abban bízunk, hogy felelős, szerető gazdit találhatunk ennek a kedves, szolíd, hatéves körüli keverék szukának.