Összes kutya »
Beni
Beni
Gazdira vár

Beni

  • Fajtája:Staffordshire jellegű
  • Kora:4 év
  • Neme:Kan
  • Mérete:Közepes
  • Megjegyzés:Oltva, ivartalanítva. mikrochippel adjuk örökbe.
Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Több mint két éve, 2014 augusztusban került elgázoltan az Illatos útra a most négyéves, staffordshire jellegű kan.

Bal mellső lábának súlyos törése miatt, alapítványunk vállalta a műtét állatklinikán történő elvégeztetését, majd rehabilitációját és örökbe adását.

Beni egy meglehetősen aktív kutya. A karcsont törését rögzítő implantátumokat rendre széttörte magában. Többször operálták már az állatorvosi klinikán, de sajnos a könyökhöz közeli törését nem sikerült úgy rögzíteni, hogy ne tegye tönkre. Jelenleg már nincs implantátum a lábában, de az operált végtagot alig terheli.

Beni, az elmúlt két évet elkötelezett állatorvosainknál töltötte, hiszen sok műtéten és szinte folyamatos rehabilitáción esett át. Természetesen, ez a helyzet már nem tartható sokáig, hiszen a rendelőben, az őt gondozó munkatársakkal nagyon kedves, de idegenekkel szemben nem igazán megbízható. Ismeretlen helyen a többi kutyával nem lehet összeengedni, mert goromba velük, illetve néha kiszámíthatatlan és rájuk támad. Ideiglenes befogadónál is ért már minket meglepetés: alapvetően az emberekkel kedves, de olykor nehezen kezelhető.

Szóval Benihez olyan, a fajtához hozzáértő, határozott és elkötelezett állatbarátot keresünk, aki egyedüli kutyának, zárt, kertes házába fogadná őt. Hívjatok minket! 06 20 934 4826