Összes kutya »
Suzy (0) másolata
Suzy (0) másolata
Gazdira vár

Suzy

  • Fajtája:Keverék
  • Kora:2,5 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Kicsi
  • Megjegyzés:Oltva, ivartalanítva, mikrochippel, egészségesen adjuk örökbe.
Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Suzyt január elején adta le tulajdonosa az Illatos útra. a két és féléves kistestű kislány nagyon mozgékony, izgága, agilis kiskutya, akit egyelőre a behívásra még meg kell tanítani, mert nem megy neki, szerintem sosem foglalkoztak vele igazán korábban még ilyen szinten sem. Ha picit kirohangálta magát, játszott és lenyugodott, akkor odabújik az emberhez és élvezettel kéri a simogatást, törődést.

Önkéntesünk jellemzése szerint “….Suzy egy nagyon pörgős kutya, aki időnként szeret irányítani a kutyatársaságban. Senkit nem bánt, de határozott pörgéséve és hangjával tudtára adja olykor a többieknek, hogy ő itt a forgószél, és mindenki menjen az útból. Tényleg úgy közlekedik legtöbbször, mint aki épp most ivott meg 4-5 kávét és nem tudja, hogy vezesse le az energiáit. Feltétlenül olyan gazdát keres, aki lépést tud tartani vele, mert ha lefárad, akkor egy nyugodt, simogatni való kiskutya. A behívást úgy gyakoroljuk, hogy ráteszekk egy pórázt, és csak úgy maga után húzza, és néha behívom, és jutalmat kap. Ha nem jön oda, akkor rálépek a pórázra és “becsévélem”, hogy megértse a feladatot. Az értelmessége abból látszik, hogy ha nincs rajta a póráz, akkor eljátssza  DiCapriot a “Kapj el, ha tudsz” filmből és szerintem még ki is nevet közben, ahogy látom.

Másik kutya mellé attól függően adnám, hogy a gazdi mennyire képes kezelni azt, hogy Suzynak bizonyos mennyiségű mozgatásra szüksége van ahhoz, hogy ne legyen feszült és ennek köszönhetően ne legyen konfliktus a kutyatárssal.”

Olyan gazdinak ajánljuk, aki szeret a kutyájával játszani, sokat sétálni, netán futni jár, ahol Suzy levezetheti az energiáit, mert rengeteg van neki belőle. Idősebb, nehezen mozgó, határozatlan, kutyázásban tapasztalatlan ember mellé nem ajánljuk. Cica mellé nem költöztethető. Lakásba, és kertes házba, lakásba bejárással  ajánljuk, hiszen szobatiszta. Ja, és gyönyörű szemei vannak. :) Ivartalanítva adjuk őt örökbe.