Összes kutya »
Gazdira vár

Ádi és Buksi

  • Fajtája:Pumi
  • Kora:10 és 12 évesek
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Közepes
  • Megjegyzés:Oltva, ivartalanítva, mikrochippel, EGYÜTT adjuk örökbe őket.
Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Ádi és Buksi idős gazdája súlyos, hosszan tartó betegsége miatt, már nem tudott  gondoskodni a két pumi nagylányról így 2016 májusban leadták őket az Illatos útra. Hamarosan alapítványunk vette őket gondozásába. A kutyusok láthatóan jól ápoltat voltak: biztosan sok szeretetet kaphattak. Kezdetben mindketten zavarodottak voltak: nem értették, mi történhetett velük. Ezt a nehéz, átmeneti időszakot ideiglenes befogadóink szeretető gondoskodása hamar áthidalta, mégis fontos lenne, hogy mielőbb, végleges Gazdira találjanak.

A kedves, nyitott, és emberközpontú kutyusok nagyon össze vannak nőve. Keresik egymás társaságát, és legtöbbször egy kosárban alszanak . Mindketten szeretnek jókat enni, ugatni, ha valami számukra izgalmas dolgot látnak. Buksi szokta játszani hívni Ádit: elég vicces, amikor egy komoly arcú idős pumi mama elkezd maga körül pörögve bohóckodni. Buksi többet szokott pihenni, mint Ádi, aki azért még jól bírja a jövés-menést az udvaron. Buksi például lazán megcsinálja, hogy ha megunta a sétát, akkor elindul visszafelé, és olyankor nem lát, nem hall, hazakocog, mi meg utána.

Buksinak, néhány hónapja kisebb agyvérzése volt, ami után, szerencsére szépen helyrejött. Icipici ferde fejtartása még van, szednie kell a Milgamma tablettát rá.

Emberekkel mindketten barátságosak, de tudni kell róluk, hogy pumik, így nagyon érzékenyek minden rezdülésünkre.

A két pumit nem szeretnénk elszakítani egymástól, ezért olyan elkötelezett örökbefogadó családot keresünk nekik, akik mindkettőjükről szeretettel gondoskodnának.  Mindkét kutyust  oltva, ivartalanítva adjuk örökbe

Hívjál minket! 06 70 392 7277

Az előzményekről itt olvashatsz.