Összes kutya »
Gazdira vár

Ádi és Buksi

  • Fajtája:Pumi
  • Kora:10 és 12 évesek
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Közepes
  • Megjegyzés:Oltva, ivartalanítva, mikrochippel, EGYÜTT adjuk örökbe őket.
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Ádi és Buksi idős gazdája súlyos, hosszan tartó betegsége miatt, már nem tudott gondoskodni a két pumi nagylányról így 2016 májusban leadták őket az Illatos útra. Hamarosan alapítványunk vette őket gondozásába. A kutyusok láthatóan jól ápoltak voltak: biztosan sok szeretetet kaphattak. Kezdetben mindketten zavarodottak voltak: nem értették, mi történhetett velük. Ezt a nehéz, átmeneti időszakot ideiglenes befogadóink szeretető gondoskodása hamar áthidalta, mégis fontos lenne, hogy mielőbb, végleges Gazdira találjanak. A kedves, nyitott, és emberközpontú kutyusok nagyon össze voltak nőve. Keresték egymás társaságát, és legtöbbször egy kosárban aludtak . Mindketten szeretnek jókat enni, ugatni, ha valami számukra izgalmas dolgot látnak. Buksi többet szokott pihenni, mint Ádi, aki azért még jól bírja a jövés-menést az udvaron.

Buksinak, néhány hónapja kisebb agyvérzése volt. Bár ebből szépen rendbe jött, de azóta nem keresi már mások társaságát: leginkább magában szeret félrevonultan pihengetni. (Szerető gondozását, alapítványunk, természetesen élete végéig biztosítja majd.)

Ezért úgy döntöttünk, hogy Ádinak kell, hogy esélyt adjunk egy boldogabb, gazdis életre, hiszen Ő még csak 10 éves…így, őket akár együtt, akár külön is szívesen örökbe adjuk. ( természetesen oltva, ivartalanítva).

Olyan gazdit keresünk nekik, aki lakásban tartaná, vagy olyan kertes házban, ahol bejárhat, és bent is aludhat, hiszen ehhez szokott hozzá.

Hívjál minket! 06 20 934 4826

Az előzményekről itt olvashatsz.