Összes kutya »

Axel gyönyörű, hároméves kan kutya, aki augusztusban került be az Illatos útra. A laborvizsgálatok során derült ki, hogy szívférges, így megkezdték a kutyus gyógyszeres kezelését.

Bár a nagyon barátságos, emberközpontú buksit októberben, az örökbefogadó napra önkéntes kutyakozmetikusaink megszépítették, senki sem fogadta örökbe, amikor tudomást szereztek betegségéről. Ezért a nap végén alapítványunk magához vette a kutyust, hogy tovább folytassuk a kezelését és nagyobb eséllyel találjunk neki majd gazdit.

Axel már nem fertőz: intenzív, gyógyszeres kezelése a napokban befejeződött, de még fél évig, havonta egy-egy Advocate rácseppentőt kell kapnia (ezt mi adjuk) és maradéktalanul meggyógyul.

Már szabadon mozoghat, de még a megerőltető, intenzív mozgástól, kirándulásoktól 4-6 hónapig kímélni kell.

Olyan gazdit keresünk neki, aki lakásában, vagy kertes házban, de a lakásba szabad bejárással tartaná őt és biztosítja számára az Advocate cseppek ráhelyezését, amit természetesen mi térítésmentesen adunk (ez a néhány perces művelet azonos, mintha bolha/kullancs elleni cseppet kéne a bőrére tenni, de nagyon fontos a rendszeresség). Hat hónap elteltével a kontroll labor vizsgálatot alapítványunk biztosítja.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv