Összes kutya »

Bóbita és Pitypang


Twitter Facebook

Bóbita és Pitypang a két, négyhónapos tacsi- keverék kislány, Budapesten, a XVII. kerületben kószált, majd az önkormányzat kennelébe került. A fázós kicsiket alapítványunk gondozásába vette. Mikrochip nem volt bennük és kizártnak tartjuk, hogy maguktól kószáltak volna el valahonnan: valószínű kidobták őket.

Mindkét kutyusnak már elkészült a labor vizsgálata, és szívférgesség. bőrférgesség tesztet is csináltatunk nekik, ami szerencsére negatív. Hamarosan befejeződik a teljes oltás-sorozatuk és megkapták a mikrochipet is.

Bóbita: Határozott kis kölyökkutya, mindenről van véleménye és ki is ugatja magából. Nem fél egyik kutyától sem, szeret ugrálni, rohangálni és más kutyák tűrőképességét tesztelni. A szobatisztaság 10-es skálán maximum 5-ös, van még mit tanulnia. Macskákat nem bántja.

Pitypang:  Ő lágyabb típusú kiskutya, aki tudja, hogy hogy kell ahhoz ránk néznie, hogy ne haragudjunk meg egy meggyilkolt szobanövényért. Alapvetően csendesebb, mint Bóbita, de ha Bóbita beindul, akkor ő is követi. Szintén kompatibilis cicákkal és a szobatisztasággal ugyanúgy van, mint a testvére.

Az oltási program befejezését követően (április közepétől) igazi, jó gazdikat keresünk a két cukiságnak.