Összes kutya »
Örökbe adtuk

Boldizsár Nagymarosra költözött! 😊


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Boldizsár volt a három elhanyagolt, bőrbeteg kiskutyák egyike, akiket alapítványunk „kapott” karácsonyra. Mindhárom kutyust december 21-én találták Budapest XVII. kerületében, majd alapítványunk vette őket gondozásba. Boldi bélférges és bőrbeteg volt, mint a többiek, így antibiotikumos és immunerősítő kezelést kapott.

Az elmúlt hónapok alatt Boldi meggyógyult és gyönyörű kutyafiú lett! Most már Viktória és Ferenc nagymarosi, kertes házában élvezi az aktív, szabad életet. Olvassátok örökbefogadóik első beszámolóját:

„ … Boldizsár egyre nyugodtabb, bár érthető módon még nagyon félénk, mindentől össze tud rezzenni, de keresi a társaságunkat, a lábunkhoz fekszik. Már arra is volt példa, hogy kézből elfogadta az ételt. A mai napon megpróbálkoztunk egy rövid sétával, amit nagyon jól viselt, sokat szimatolt és kíváncsi volt mindenre, és első sétához képest gyönyörűen jött mellettünk a mi tempónkban. A szomszéd kiskutyával, illetve a macskánkkal is nagyon jól kijön. A cicával szaglásszák egymást, kíváncsiak egymásra, a szomszéd kutyával pedig olykor jókat játszanak.

Egy pillanat alatt alapvető családtaggá vált, és nagyon örülünk, hogy velünk van, mert szebbé teszi az életünket, és csak remélni tudjuk, hogy mi is szebbé tudjuk tenni az Ő életét.

… köszönjük, hogy hozzánk kerülhetett Boldizsár! Üdvözlettel: Viktória és Ferenc”

Kedves Viktória és Ferenc! MI is köszönjük, hogy új esélyt adtatok Boldizsárnak!