Összes kutya »
Örökbe adtuk

Csodák pedig vannak! Buksi 14 évesen gazdit kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

A szólás szerint, ahol legnagyobb a szükség, ott a segítség. Bár az utóbbi években egyre kevésbé érezzük ezt, most mégis megtörtént a csoda! Buksit, a 14 éves, már nehezen mozgó kisöreget Judit örökbe fogadta! Ha a képek alapján Judit ismerősnek tűnik, ne csodálkozzatok, hiszen korábban egy törött lábú kiskutyánkon segített, majd örökbe fogadott két idős állatot alapítványunktól: Manócskát és Ginát.

Néhány hete sokatokat megérintett Buksi története, aki 14 éves korában vált feleslegessé…  Gazdája  meghalt és az örökösök az Illatos útra adták le szegényt.

Nem lehetett könnyű sorsa, hiszen az elhanyagolt jószág háta bolhaürülékkel szennyezett volt, bőre bolha ekcémás. Oltási könyve szerint legutóbb 10 éve kapott vesztettség elleni vakcinát… ☹ Buksinak már nem sok ideje lehet hátra, ezért úgy döntöttünk: magunkhoz vesszük, hogy legalább élete utolsó szakaszát megszépítsük.

Buksi, élete alkonyán végre igazi GAZDIRA talált! Nyugalomban bóklászhat a kertben, élvezi a koratavaszi napsütést… és ami a legfontosabb: Judit szeretetét. Természetesen Buksit mi sem hagyjuk magára: továbbra is ellátjuk jó minőségű táppal és szükség esetén fedezzük orvosi ellátásának költségeit.

Hálásan köszönjük Judit emberségét, és azt a sok segítséget, amit az örökbefogadásokon kívül is alapítványunk árváiért tesz, hiszen gyakran segíti sérült, beteg kutyáinkat orvoshoz vinni.

———————————-

Ha szeretnéd, hogy még több árva kutyának találjunk csodás otthont, kérünk, segítsd állatmentő munkánkat adód 1%-ának felajánlásával! Adószámunk 18196384-1-42

Az előzményekről itt olvashatsz:

https://vigyelhaza.hu/buksi-ii/

https://vigyelhaza.hu/egy-kis-manocska-gazdit-kapott/

https://vigyelhaza.hu/gina-a-yorki-nagymami-gazdit-kapott/