Összes kutya »
Gazdira vár

Emily

  • Fajtája:Keverék
  • Kora:6 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Közepes
Facebook elérés Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Emily végtelen türelemmel, empátiával rendelkező gazdit keres!

Emily hatéves, zsemleszínű ivartalanított keverék szuka. Még mindig bizalmatlan, hiszen korábbi életét az utcán, az emberek közelsége nélkül élte. 2012 novembere óta van gondozásunkban: ez idő alatt a bizalmatlansága, visszahúzódottsága sokat oldódott: most ideiglenes befogadónk nappalijában igyekszik bepótolni az eddig nélkülözött kényelmet. Türelmes gazdira lesz szüksége, aki képes elfogadni Emily kezdeti félénkségét. Örökbe fogadása esetén minden lehetséges módon, tanácsokkal is segítjük az új gazdikat.

„Emilyhez végtelen türelemmel, empátiával, és kertes házzal rendelkező embert tudnék elképzelni. „” írja Zsuzsi, aki három éve viseli gondját ideiglenes befogadóként. Alább olvashatjátok Zsuzsi rövidített beszámolóját is:

“Nagyon jól érzi itt magát, de csak felénk van valamennyi bizalma, az idegenek elől elbújik, bestresszel, ha túl közel mennek hozzá. Nem fejlődik tovább, de vissza sem, stagnál. A saját megszokott falkájával jól elvan, játszik velük, de ha a házba idegen kutya jön be, azt megugatja, tehát abszolút otthonaként kezeli a házat. ”

Továbbra is bízunk benne, hogy minden kutyára vár valaki valahol. Abban is erősen hiszünk, hogy minden örökbefogadás akkor lehet sikeres, ha a megfelelő emberhez a megfelelő kutyát adjuk.
Emilyhez pedig egy végtelen türelemmel, empátiával, és kertes házzal rendelkező embert tudnánk elképzelni.

Hívjál minket! 06 70 392 7277