Összes kutya »
Gazdira vár

F2

  • Fajtája:keverék
  • Kora:10 hét
  • Neme:Kan
  • Mérete:Kicsi
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Fáni mama szépen nevelte nálunk kölykeit, akik már 10 hetesek. Sajnos az első hetekben kiderült, hogy négy kicsi nem életképes és elveszítettük öket, de a négy eleven kan kutyus szépen fejlődik. Már megkapták az első két oltásukat, a féregtelenítést és a mikrochipet is és várják azokat a gazdi jelölteket, akik lakásukban, vagy kertes házban, de benti tartással fogadnák őket örökbe. Bár a papát nem ismerjük, a kicsik, várhatóan kis-közepes méretűek (max.10-12 kiló) maradnak.

Tudjátok, Fáni vemhesen kószált Budapesten és az elhanyagolt kiskutyát gondozásunkba vettük. Az ultrahang vizsgálat megállapította, hogy bármelyik nap megindulhat a szülés, így természetesen nem ivartalaníthattuk őt. Fánit hamarosan ivartalanítjuk és május közepétől megkezdjük számára is a gazdi keresést.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

Ha segítenél, hogy még több árva kutyust menthessünk meg, gondolj ránk és ajánld fel adód 1%-át alapítványunknak! adószámunk: 18196384-1-42

———————————

Megjegyzés:

Ha örökbefogadáson gondolkodsz, de élethelyzeted bizonytalan, csak kipróbálnád, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándékod nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, ha a családban nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, vagy, ha a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolod ne keress minket.