Összes kutya »

Fáni kb.10 kilós nőstény keverék kiskutya, aki nagyszerű anyuka! Szépen neveli 4 kölykét, akik már 12 hetesek és hamarosan gazdikat keresnek. A szoptatási időszakot követően önkéntes kutyakozmetikusunk „kicsomagolta” Fánit filcesedett, elhanyagolt bundájából. A hetekben már ivartalanítjuk a 6 éves, barátságos kutyust és május elején megkezdjük a gazdi keresést is.

Ha még emlékeztek rá, Fáni vemhesen kószált februárban Budapesten és az elhanyagolt kiskutyát gondozásunkba vettük. Az ultrahang vizsgálat megállapította, hogy bármelyik nap megindulhat a szülés, így természetesen nem ivartalaníthattuk őt.

Ha segítenél, hogy még több árva kutyust menthessünk meg, gondolj ránk és ajánld fel adód 1%-át alapítványunknak! adószámunk: 18196384-1-42

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Ha örökbefogadáson gondolkodsz, de élethelyzeted bizonytalan, csak kipróbálnád, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándékod nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, ha a családban nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, vagy, ha a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolod ne keress minket.