Összes kutya »

Szinte hihetetlen, de Foltinak korábban már már négy tulajdonosa volt és háromszor járta meg szegény az illatos utat! Pedig egészen biztos, hogy csak a sors különös fintora ez, hiszen Folti tökéletes, életre szóló választás lehet. A barátságos, szelíd, 7 éves ivartalanított kan kutya pórázon szépen sétál, emberekkel és más kutyákkal is barátkozó.  A kedves, szomorú sorsú kutyának most olyan gazdit keresünk, aki az örökbe fogadás kifejezést szó szerint érti: örökbe = soha véget nem érőn, egy életre szólón.

Folti, alapítványunk gondozásában, oltva, ivartalanítva, egészségesen várja azt a jólelkű állatbarátot, aki lakásába, vagy kertes lázban, de a lakásba szabad bejárással tartaná őt.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

Megjegyzés:

Kérünk mindenkit, aki örökbefogadáson gondolkodik, de élethelyzete bizonytalan, csak kipróbálná, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándéka nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, vagy családjában nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, és azok, akik a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolják ne keressenek minket.