Összes kutya »
Gazdira vár

Frida

  • Fajtája:Németjuhász
  • Kora:5 hónap
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Nagy
  • Megjegyzés:Jobb hátsó lába csökevényes
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Frida nevének jelentése béke és védelem és ő most valóban még nyugalomra és védelemre szorul, hiszen a napokban bedobták őt egy idős házaspár kertjébe.

Ennek valószínűleg az lehetett az oka, hogy a három hónapos kiskutya jobb hátsó lába csökevényes: születésénél fogva hiányzik a mancsa és erre a lábára nem is áll rá. (fejlődése későbbi szakaszában protézist kaphat)

Az aranyos kiskutya persze nem érzi, hogy bármilye is hiányozna: barátságos és játékos.

Már megkapta nálunk az oltásait és a mikrochipet. Március megkezdjük a számára legjobb gazdi keresését. Olyan gazdikat keresünk neki, aki elfogadja őt a hiányosságával együtt és arra is elkötelezett, hogy a későbbiekben ortopéd szakorvos segítségével megoldást találjon a hiányzó tappancs helyettesítésére.

Addig ideiglenes befogadónknál, Juditnál, meleg lakásban várja a boldog jövőt.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Ha örökbefogadáson gondolkodsz, de élethelyzeted bizonytalan, csak kipróbálnád, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándékod nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, ha a családban nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, vagy, ha a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolod ne keress minket.