Összes kutya »
Gazdira vár

Gombóc

  • Fajtája:Keverék
  • Kora:15 év
  • Neme:Kan
  • Mérete:Nagy
  • Megjegyzés:Egészségesen, oltva, mikrochippel, ivartalanítva adjuk örökbe.
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Ha van olyan kutya, akit sokat szenvedett, akkor Gombóc valóban az, hiszen a kilencévesen, hosszú, elhanyagolt betegségével adta le a tulajdonosa az Illatos útra, 2016 novemberben. Gyógyítására, ápolására, alapítványunk vállalkozott. Orvosaink szerint hosszú ideje lehetett krónikus bélgyulladása, ez okozhatta a végbél előre esését. Bár Gombócnak gát sérve és lágyék sérve is volt, mindhárom műtétet sikeresen elvégeztettük, és már évek óta gyógyultan várja az új Gazdit.

A mostanra 15 éves Gombóc, gyógyulása után nehezen barátkozott, de az évek során csendes, nyugodt öregúrrá vált. Bár nálunk akár élete végéig élhet, várjuk a csodát, hátha van olyan nagyszerű ember, aki magához venné Gombócot, hogy megszépítse élete utolsó időszakát.

Természetesen oltva, ivartalanítva, mikrochippel, egészségesen adjuk örökbe.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Kérünk mindenkit, aki örökbefogadáson gondolkodik, de élethelyzete bizonytalan, csak kipróbálná, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándéka nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, vagy családjában nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, és azok, akik a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolják ne keressenek minket.