Összes kutya »
Gazdira vár

Jackie

  • Fajtája:keverék
  • Kora:9 év
  • Neme:Kan
  • Mérete:Kicsi
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Amikor öt éve az utcán találtuk, Füllencsnek neveztük el a derűs, 4 éves kiskutyát. Most, öt év után ismét gazdit keres, mert a tulajdonosa külföldre költözik, és „ugye meg kell érteni” nem viheti magával az idősödő kutyust. Hát mi nem értjük meg! Ennek ellenére

Most már Jackie névre hallgat és nagyon szomorú, hiszen öt évig lakásban lakott és most szokatlan számára a kennel magánya. Persze próbálunk vele sokat foglalkozni, és kalóriaszegény táppal a túlsúlyából is leadni egy keveset.

A barátságos, szobatiszta kiskutyának olyan gazdit keresünk, aki lakásban tartaná őt és az örökbefogadás kifejezésből az ÖRÖKBE szót szó szerint érti, mert Jackie igazán megérdemli. (Örökbe: élete végéig, soha véget nem érőn…) Oltva, ivartalanítva, egészségesen adjuk örökbe.

Megjegyzés:

Kérünk mindenkit, aki örökbefogadáson gondolkodik, de élethelyzete bizonytalan, csak kipróbálná, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándéka nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, vagy családjában nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, és azok, akik a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolják ne keressenek minket.