Összes kutya »

Jocky hároméves, mindössze 11 kilós, nyugodt keverék fiúcska, akit tavaly tavasszal az utcán találtak a fővárosban, majd az Illatos útra került. Innen mentette alapítványunk a könnyen barátkozó, mókás, pórázon szépen sétáló kutyust. Jocky néhány hónap alatt gazdákra talált, abban bíztunk, hogy a középkorú házaspárnál a Dunakanyarban élete végéig biztos, szerető környezetben élhet majd. Sajnos nem így történt. Tévedtünk… A napokban az egyik állatotthon értesített bennünket, hogy gazdái leadták hozzájuk a szegény kiskutyát. (talán szégyellték, hogy már nem kívánnak róla gondoskodni, ezért nem bennünket értesítettek…)

Jocky most ismét alapítványunknál várja azt az IGAZI gazdit aki valóban komolyan gondolja az ÖRÖKBE fogadást.

A helyes, barátságos kiskutyát oltva, ivartalanítva, egészségesen adjuk örökbe annak, aki lakásában tartaná őt szeretettel.

Megjegyzés:

Ha örökbefogadáson gondolkodsz, de élethelyzeted bizonytalan, csak kipróbálnád, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándékod nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, ha a családban nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, vagy, ha a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolod ne keress minket.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv