Összes kutya »
Gazdira vár

Kormos

  • Fajtája:keverék
  • Kora:14 év
  • Neme:Kan
  • Mérete:Közepes
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Kormost, márciusban elhunyt, idős gazdája mellett találták meg a XVI. kerület kertvárosi részén. Ő volt az egyetlen, aki a magára maradt férfi mellet volt utolsó óráiban, és most már ő is magára maradt.

Mivel senki sem jelentkezett, hogy gondoskodna róla, Kormos, 14 évesen az Illatos útra került. A bánatos, már nehezebben látó és halló kutyát megsajnáltuk és április elején gondozásunkba vettük.

Ő volt a mi húsvéti ajándékunk…

Bár Kormi nyakában talált láncszemek alapján biztosan nem családi kedvencként tartották, de talán mindent biztosítottak számára, hiszen idős kora ellenére is szelíd, egészséges és barátságos.

Lehet még Kormosnak esélye arra, hogy valaki megszánja az idős, békés nagyapót, hogy élete utolsó időszakát megszépítse?

Esetleg te lennél az a nagyszerű ember, aki kertes házban lakik, családtagként befogadnád őt, hogy a kanapé előtt merenghessen a dicső múlton és remélhessen még néhány boldog évet?

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél Kormos gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

A koronavírus járvány miatt mozgásunk, örökbeadási lehetőségünk korlátozott, ezért kizárólag Budapesten és közvetlen vonzáskörzetében tudjuk örökbe adni őt.