Összes kutya »

Körte tavaly novemberben került az Illatos útra. A barátságos, kétéves keverék kan kutyát karácsonykor vette alapítványunk gondozásába.

Ideiglenes befogadását Alíz és Laci vállalták, akik kedves és részletes kleírást is küldtek róla:

„Körte nagyon jól nevelt, rendkívül barátságos és nyitott kutyus. Ügyesen sétál, okos, gyorsan tanul, nem szed szét semmit a lakásban, imádja a simit.. nagyon. Tulajdonképpen egy álomkutya.

Sajnos valami történhetett vele korábban, ami miatt kicsit bezárkózott, ezért az ismerkedés elején türelmet igényel, de egyértelmű, hogy szeretne szeretni. Nálunk minden egyes órával rengeteget oldódott, pár nap után pedig már boldogan vakkantotta a kert előtt elsétálóknak, hogy ez bizony az ő háza 🙂 Így végre megismerhettük a hangját, de ettől függetlenül nem egy ugatós típus, lakásban is remekül elvan – ha eleget sétál, persze. Emberekkel, állatokkal szívesen barátkozna, főleg cicákkal (eddig a szomszéd macskák nem voltak hasonló véleményen, így csak pár méterről beszélgettek.) Sétáltatás közben viszont rendszerint találkozunk kutyusokkal, akikkel mindig örömmel ismerkedik. A pici gyerekekkel valószínűleg akad némi problémája, rájuk szinte kivétel nélkül morog. Ha csak a hangjukat meghallja kintről, már reagál, így kisgyermekes családba nem szerencsés választás. Mentségére szóljon, a morgás nála leginkább annyit tesz: maradj tőlem távol, az agresszív viselkedés messze áll tőle.

Összegezve, Körte egy csupaszív, csodálatos kutyus, aki imádná, ha élete végéig a szeretett gazdi körül süröghetne, foroghatna. Na meg a végtelen simit se vetné meg.

Üdvözlettel: Alíz és Laci „

Körtét oltva, ivartalanítva egészségesen adjuk örökbe annak, aki lakásában, vagy kertes házban, de a lakásba szabad bejárással tartaná őt, mint a család kedvence.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz.
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet.

A koronavírus járvány miatt mozgásunk, örökbeadási lehetőségünk korlátozott, ezért kizárólag Budapesten tudjuk örökbe adni őt.

A szép képeket most is a Vizslafotózás.hu-nak köszönhetjük.