Összes kutya »
Gazdira vár

Leila

  • Fajtája:keverék
  • Kora:14 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Közepes
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Maci, Leila öreg társa a napokban csendben elment..  Leila megsiratta párját és nagyon összetört… A megözvegyült, 14 éves kutyust megsajnálva, önkéntesünk Perta, édesanyjával elvállalta, hogy gondoskodik róla. Leila azonban annyira igényli a szeretetet, hogy nem akar ebben másokkal – így Petra többi kutyáival – osztozni. Ezért sajnos hosszabb távon nem maradhat Petráék másik három kutyájával.

Most olyan végleges gazdit keresünk számára, aki egyedüli kutyának, vagy kan kutyája mellé, lakásába fogadná a barátságos, szobatiszta és egészséges öreglányt.

Aki Leila számára biztosítaná a gondtalan öregkort, mi – a Platinum Natrural jóvoltából – élete végéig gondoskodunk teljes ellátásáról és fededezzük valamennyi orvosi költségét is!

Keress minket, ha te lennél az a nagyszerű állatbarát, aki Leilát örökbe fogadnád!

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

Ha emlékeztek rá, Maci és Leila gazdája meghalt és mindkét állatot az örökösök leadták az Illatos útra. Alapítványunk gondozásába vette a telepen élő két kutyát, és az volt az álmunk, hogy együtt, egy hatalmas szívű családnak adhassuk örökbe, vagy tartósan ideiglenes befogadásba őket.  Karácsonykor már azt hittük, hogy többet nem kell megosztanunk veletek Maci és Leila történetét, álmait. Reménykedtünk, hogy végleg megoldódik a két nehéz sorsú kutya sorsa.

Sajnos Mackó pedig már nem győzte kivárni, hogy életében még egyszer igazi gazdija lehessen… talán Leilának sikerül.

Róla itt olvashattok: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vigyelhaza&set=a.4310486732299709