Összes kutya »
Örökbe adtuk

Lucky hazaérkezett!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Nyolc gyönyörű Labrador keverék kiskutya hamarosan mind gazdikra talál! Nemsokára valamennyi kutya gazdis történetével jelentkezünk! A mama kutyát – az elválasztást követően – ivartalanítva lehet hamarosan örökbe fogadni.

Most ismerjétek meg Lucky történetét, akit Erzsi és barátnője Noémi fogadtak örökbe szép, kertes érdi házukba, másik kutyájuk, Luna mellé.

Mint Erzsi írja „ …  Lucky már velem tartott egy baráti összejövetelre (még csak ölben, természetesen, az oltások megszerzéséig) és egyébként nagy lelkesedéssel fedezi fel a házunk. Luna kutyusunk első nap nem tudta mit kezdjen vele, de azóta legjobb barátok, sokat játszanak, ma délelőtt még együtt is aludtak el mellettem, ahogy dolgozom 🙂  … Nagyon szépen köszönöm a csodálatos kiskutyát! Remélem én is olyan boldoggá tudom majd őt tenni, mint amilyenné tesz ő engem!  Üdvözlettel, Erzsi”

Előzmények: Luckyt, a kétéves Labradort néhány napos kölykeivel egy pincéből szabadította ki a rendőrség júniusban, mivel a szomszédok jelezték: a tulajdonosok nyaralni mentek és nem viselik gondját a 8 kicsinek sem. A kutyacsalád az Illatos útra került és ők kérték a segítségünket, mivel a nagy hőségben nem tudtak számukra megfelelő elhelyezést biztosítani. Nálunk  légkondicionált, hőszigetelt kennelben voltak együtt, a hetekben történt elválasztásukig.

——————————————–

Szeretnél te is egy helyes, keverék kutyát? Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija valamelyik védencünknek, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv