Összes kutya »
Gazdira vár

Bogár

  • Fajtája:Keverék
  • Kora:5 éves
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Közepes
  • Megjegyzés:Oltva, ivartalanítva, mikrochippel, egészségesen adjuk örökbe.
Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Bogár már eddig kétszer lett árva. A kutyust gazdája az Illatos útról fogadta korábban örökbe, majd  a tulajdonos halála után került gondozásunkba ez a barátságos. ötéves  nagylány, aki imád labdázni.

Előzmények:

Hónapok óta kísértük figyelemmel Mackó és Bogár sorsát, akiknek meghalt a gazdájuk, és a hagyatéki eljárás lezártáig a XVII. kerületi Önkormányzat gondoskodott róluk. Mivel a két kutyus ugyanabban a panzióban kapott elhelyezést, amig az eljárás lezárult, ahol nekünk is több kutyusunk van, szinte naponta találkoztunk a két tanácstalan, összezavarodott kutyussal.

Mackó és Bogár sorsa korábban sem lehetett irigylésre méltó. Mackó, a 14 éves, vak, fehér puliapó nagyon sovány volt és végtelenül elhanyagolt, Bogár, az ötéves keverék nagylány már egyszer megjárta az Illatos utat, hiszen elhunyt gazdája onnan fogadta örökbe korábban, 3 hónaposan.

Júniusra lezárult a hagyatéki eljárás: a bácsinak sem ingatlana, sem ingósága, sem elérhető hozzátartozója nem volt, így a kutyákra az Illatos út várt volna ismét, amit mindenképp szerettünk volna elkerülni.

Így hát magunkhoz vettük a két kutyust, és így már a negyedik olyan kutya-páros van gondozásunkban, akik gazdáig halála, vagy súlyos, tartós betegsége miatt került hozzánk.

Bogár teljesen egészséges és már pedig ivartalaníttattuk is őt