Összes kutya »
Gazdira vár

Mackó és Bogár

  • Fajtája:Keverék
  • Kora:5 és 14 éves
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Közepes
  • Megjegyzés:Mackó 14 éves kan, Bogár 5 éves szuka.
Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Hónapok óta kísérjük figyelemmel Mackó és Bogár sorsát, akiknek meghalt a gazdájuk, és a hagyatéki eljárás lezártáig a XVII. kerületi Önkormányzat gondoskodott róluk. Mivel a két kutyus ugyanabban a panzióban kapott elhelyezést, amig az eljárás lezárult, ahol nekünk is több kutyusunk van, szinte naponta találkoztunk a két tanácstalan, összezavarodott kutyussal.

Mackó és Bogár sorsa korábban sem lehetett irigylésre méltó. Mackó, a 14 éves, vak, fehér puliapó nagyon sovány volt és végtelenül elhanyagolt, Bogár, az ötéves keverék nagylány már egyszer megjárta az Illatos utat, hiszen elhunyt gazdája onnan fogadta örökbe korábban, 3 hónaposan.

Júniusra lezárult a hagyatéki eljárás: a bácsinak sem ingatlana, sem ingósága, sem elérhető hozzátartozója nem volt, így a kutyákra az Illatos út várt volna ismét, amit mindenképp szerettünk volna elkerülni.

Így hát magunkhoz vettük a két kutyust, és így már a negyedik olyan kutya-páros van gondozásunkban, akik gazdáig halála, vagy súlyos, tartós betegsége miatt került hozzánk.

Most Mackóra vizsgálatok és alapos kozmetika, Bogárra pedig ivartalanítás vár, és igyekszünk elnyerni a két gyámoltalan kutyus bizalmát.

Kérjük, segítsetek – legalább megosztásokkal – hogy megtaláljuk azokat a nagyszerű, önzetlen embereket, akik befogadnák őket!

További sorsukról folyamatosan beszámolunk.