Összes kutya »
Gazdira vár

Maxi

  • Fajtája:keverék
  • Kora:9 év
  • Neme:Kan
  • Mérete:Nagy
  • Megjegyzés: Oltva, mikrochippel, ivartalanítva. egészségesen adjuk örökbe.
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Elegáns fekete szmoking, hófehér mellény, és hozzá illő nyakkendő. Igy jelenik meg egy igazi úr, ahogy Maxi is!

Maxit egyévesen adta le a gazdája az Illatos útra, ahol nyolc hónapot töltött. A lelkileg összetört kutyust 2014 -ben vettük a gondozásunkba, majd kutyakiképző sikeresen rehabilitálta.

Maxi, a kiemelkedően intelligens, elegáns kutya már hét éve várja gondozásunkban az álom gazdit. Önkénteseink rendszeresen sétáltatják és szeretettel foglalkoznak vele. A sportos, fiatalos kutya az emberekkel kedves, barátságos, a szuka kutyákkal barátkozó és a kan kutyákkal nem kötekedik, elfogadja őket. Egyedüli kutyaként érezné igazán jól magát vagy egy szuka kutya mellett. Akit már ismer és elfogad azokhoz az emberekhez nagyon ragaszkodó. A férfiakat különösen kedveli, de kisgyerekek mellé nem ajánljuk. Lakásba vagy kertes házba kinti-benti tartással ajánljuk. A már kilenc éves kutya nagyon megérdemelne egy igazi gazdit. Azt mondják, a jó dolgokra várni kell. Maxi már igazán eleget várt… Esetleg te lennél az igazi gazdija?

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv