Összes kutya »
Gazdira vár

Mia 2.

  • Fajtája:Patterdale terrier
  • Kora:1,5 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Kicsi
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Mia egyéves Patterdale terrier nőstény (8-10 kilós) akit Budapesten a XVII. kerületben találtak. Bár a kutya mikrochippel rendelkezett, de a gazdája már nem volt elérhető, ezért az Illatos útra került, ahonnan alapítványunk vette gondozásába.

Mia kölyökkorából valószínűleg kimaradt a megfelelő szocializáció. Eztért más kutyákkal nehezebben barátkozik. Emberrekkel viszont nincs gondja, barátságos kutya.

Kutyákkal fokozatosan összeszoktatható, még nagyon sokat kell tanulnia,  minden szituációban. Egyes kutyákkal már szépen kommunikál, próbál játszani is. Ezért mindenképp kutyaiskolába kell az új gazdinak járnia vele. Mia még nagyon fiatal, nincsenek nagyon beégett viselkedésmintái, lehet ezeken még bőven változtatni, viszont a leendő gazdninak is kell ebbe energiát fektetnie, hogy egy boldog, barátságos kutya lehessen és kiegyensúlyozott életet élhessen egy szerető, aktív életet élő, hozzáértő gazda mellett, aki mellett biztonságban érezheti magát.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv