Összes kutya »
Gazdira vár

Mia

  • Fajtája:Németjuhász
  • Kora:2 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Nagy
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

A gyönyörű, kétéves németjuhász nőstény, és egy igazi aktív, játékos, örökmozgó kutya. Imád sétálni és labdázni és most már megteheti ezt, hiszen teljesen meggyógyult!

Ő az a Mia elgázoltan már nem kellett a gazdájának… Emlékeztek még?

Mia Budapesten, a XVII. kerületben kószált a márciusi éjszakában, amikor elgázolta egy autó.  A balesetet látva, jóérzésű emberek az éjjel is nyitva tartó állatkórházba szállították.

A kutyában lévő mikrocsip alapján értesítették Mia tulajdonosát, aki – a várhatóan tetemes állatorvosi számlára miatt – lemondott az állatról: Mia elaltatását kérte, amit természetesen a lelkiismeretes állatorvosok nem teljesítettek. Mint kiderült a kutya csípője törött, bal hátsó lábán súlyos ficam, mindét hátsó lábán komoly zúzódások és nagy bőrfelületen mély sebek voltak.

Alapítványunk segítségét kérték az összetett műtétek költségének átvállalására, Mia gondos ápolására, rehabilitációjára, majd őrökbe adására.

Mia teljes gyógyulása 8 hónapig tartott, de gyengéd türelmes rehabilitáció eredményeként maradéktalanul felépült ez a gyönyörű, kétéves szuka.

Most még hetente fizioterápiás kezelésre viszik önkénteseink (amit nagyon élvez), de már készen áll az új GAZDI fogadására.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Kérünk mindenkit, aki örökbefogadáson gondolkodik, de élethelyzete bizonytalan, csak kipróbálná, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándéka nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, vagy családjában nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, és azok, akik a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolják ne keressenek minket.