Összes kutya »
Gazdira vár

Mia

  • Fajtája:Németjuhász
  • Kora:2 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Nagy
  • Megjegyzés:Csak teljes gyógyulása után adjuk örökbe.
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Mia a vele foglalkozó önkénteseink minden rezdülését érti és imádja, ha feladatokat kap. Kiemelkedően okos és együttműködő németjuhász kutya gyógyítása már befejeződött, de – a teljes rehabilitációja érdekében – olyan gazdira, vagy ideiglenes befogadóra van szüksége, aki sokat sétál vele, hogy a hosszú gyógyulás időszaka alatt csökkent izomzatát gyorsan visszaépítse. (Futnia, lépcsőznie, ugrálnia, labdáznia még nem szabad.)

Ha még emlékeztek rá, Mia Budapesten, a XVII. kerületben kószált a márciusban, amikor elgázolta egy autó.  A balesetet látva, jóérzésű emberek állatkórházba szállították. A kutyában lévő mikrocsip alapján értesítették Mia tulajdonosát, aki – a várhatóan tetemes állatorvosi számlára miatt – lemondott az állatról: Mia elaltatását kérte, amit természetesen a lelkiismeretes állatorvosok nem teljesítettek.

Alapítványunk segítségét kérték az összetett műtétek költségének átvállalására, Mia gondos ápolására, rehabilitációjára, majd őrökbe adására. Mia csípője törött, bal hátsó lábán súlyos ficam, mindét hátsó lábán komoly zúzódások és nagy bőrfelületen mély sebek voltak.

A gyors és szakszerű beavatkozásoknak köszönhetően Mia már nem igényel további orvosi ellátást. Teljes gyógyulása 4-5 hónapig tartott, de már felépült ez a gyönyörű, kétéves szuka.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Kérünk mindenkit, aki örökbefogadáson gondolkodik, de élethelyzete bizonytalan, csak kipróbálná, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándéka nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, vagy családjában nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, és azok, akik a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolják ne keressenek minket.