Összes kutya »
Örökbe adtuk

Mona Piliscsabára költözött és kapott egy hörcsögöt is :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Fifi a három hónapos kislány, Budapest XVII. kerületben kószált. Az önkormányzat kennelébe került, ahonnan kérésükre vettük gondozásunkba.

Hamar megkapta első oltásait és a mikrochipet is majd – mivel gazdája nem jelentkezett érte – novemberben megkezdtük az igazi gazdi keresését. A sok jelentkező közül Rebekára és Lászlóra esett a választásunk, akik gyerekeikkel piliscsabai, kertes házban élnek. A családot még Rudi, a hörcsög bővíti, aki Benedek és Dominik kedvence.

Fifi, – aki időközben már Mona névre hallgat- már az első perctől kezdve beilleszkedett a családba. Bár az utazás kicsit megijesztette először, de néhány perc alatt feloldódott. Otthon pedig… a fiúkkal, el sem szakadtak egymástól egész nap. 🙂 Mint Rebeka írja „ … Hihetetlen ragaszkodó, okos, tündéri kiskutya, nagyon érdeklődő és játékos. Az első éjszaka közösen telt a nappaliban, a kisebbik fiammal nem akartuk egyedül hagyni rögtön, ma viszont megpróbáljuk. 🙂 Később jelentkezünk mindenképpen, hogy beszámoljunk róla, hogyan telnek a napjai. 🙂 „