Összes kutya »
Gazdira vár

Nebby

  • Fajtája:németjuhász keverék
  • Kora:10 év
  • Neme:Kan
  • Mérete:Nagy
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Nebby, a 10 éves németjuhász kan kutya a csepeli utcákon kószált. Biztosan haza szeretett volna menni, mert kereste az emberek társaságát. Talán arra gondolt, hogy segítséget kér, amikor egy vállalkozás udvarába tévedt. Mivel a jámbor kutyában nem volt azonosító, az Illatos útra került, majd egy évvel ezelőtt alapítványunk vette gondozásába.

Az egészséges, nyugodt öregúr nagyon szereti a hasát, szeret nagyokat sétálni önkénteseinkkel, és vágyakozik a rendszeres emberi társaságra. Egy igazi, végleges otthont szeretnénk neki találni, amit igazán megérdemelne.

Oltva, ivartalanítva adhatjuk örökbe egy elkötelezett állatbarátnak.

Ha segítenél, hogy még több árva kutyust menthessünk meg, gondolj ránk és ajánld fel adód 1%-át alapítványunknak! adószámunk: 18196384-1-42

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Ha örökbefogadáson gondolkodsz, de élethelyzeted bizonytalan, csak kipróbálnád, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándékod nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, ha a családban nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, vagy, ha a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolod ne keress minket.

A szép fotókat Tóth Balázs készítette önzetlenül.