Összes kutya »
Gazdira vár

Nebby

  • Fajtája:németjuhász keverék
  • Kora:10 év
  • Neme:Kan
  • Mérete:Nagy
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Nebby, a 10 évesnek becsült németjuhász kan kutya nagyon-nagyon fontos lenne, hogy még a hideg tél előtt meleg, biztonságos otthonba kerülhessen. Az öregúr nagyon szeret sétálni önkénteseinkkel, és vágyakozik a rendszeres emberi társaságra, de más kutyák társaságát is jól viseli.

Nebby tavaly októberben kószált a csepeli utcákon. Biztosan haza szeretett volna menni, mert kereste az emberek társaságát. Talán arra gondolt, hogy segítséget kér, amikor egy vállalkozás udvarába tévedt. Mivel a jámbor kutyában nem volt azonosító, az Illatos útra került, majd alapítványunk vette gondozásába.

Oltva, ivartalanítva adhatjuk örökbe egy elkötelezett állatbarátnak.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/

Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

Megjegyzés:

Kérünk mindenkit, aki örökbefogadáson gondolkodik, de élethelyzete bizonytalan, csak kipróbálná, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándéka nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, vagy családjában nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, és azok, akik a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolják ne keressenek minket.