Összes kutya »
Gazdira vár

Nyafi

  • Fajtája:keverék
  • Kora:12 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Kicsi
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Nyafi 12 éves fiatalos nagymama. Idős gazdáját kilakoltatták és nem mehetett vele a hajléktalan szállóra, igy az Illatos útra került, majd húsvétkor alapítványunk gondozásába vette.

A lelkileg összetört, megzavarodott kiskutya nem fogadott el ételt a telepen és nálunk is nagyon nehezen oldódott: szinte megközelíteni sem lehetett.

Aztán jöttek ideiglenes befogadóink Zsófiék, akik korábban 9 hónapig gondozták Hannát, a szívférges tacsit. Egy hét sem kellett hozzá és Nyafi teljesen kinyílt: érdeklődő barátkozó és korát meghazudtolóan játékos kutya! Hogy mi lehet ennek a titka? A végtelen türelem, nyugalom és szeretet, amit Zsófi és Dávid nyújt neki!

Nyafi lelki rehabilitációja még folytatódik, de hamarosan nyitott lesz egy végleges gazdi elfogadására, aki lakásában tartaná őt.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

A koronavírus járvány miatt mozgásunk, örökbeadási lehetőségünk korlátozott, ezért kizárólag Budapesten és közvetlen vonzáskörzetében tudjuk örökbe adni őt.