Összes kutya »

Nyunyi 6 év körüli kicsi (kb. 7 kilós) szuka kutyus. A “gazdája”, – miután a saját kutyái megtépték – , az Apró Mancs Állatorvosi rendelőbe vitte, majd Őt, és a számláját hátrahagyva távozott és soha többet nem jött a kutyáért 🙁

Nyunyinak a súlyos sérülésein kívül is számos egészségügyi problémája volt, de néhány küzdelmes hónap után, mostanra teljesen rendbe jött.

Cuki, emberközpontú, más kutyákkal is jól kijön. (főként a kistestűekkel)

Az elmúlt öt hónapban rendelőben lakott, ahol a munkatársak, feladataik mellett nem tudak eleget foglalkozni Vele. Hétvégente felváltva hazavitték, de érezték, hogy már nagyon fontos lenne számára végleges otthont találni, ahol nagyon szeretik, mert Ő a legjobbat érdemli 🙂 Ezért kérték alapítványunk segítségét.

 

A rendelőben a privát helyiségükben tartották szabadon, de miután éjszaka átrendezte a helységet éjjelente kénytelenek voltak ketrecbe zárni, amit elég rosszul viselt.

Nyunyi, már  gondozásunkban várja az álomgazdit, aki lakásában tartaná őt és sok időt tudna együtt tölteni a „fiatal lakberendezővel” 😊 Ideális, ha egyedüli kutya lehet, vagy egy kistestű baráttal osztaná meg derűs mindennapjait ez a nyugodt és alkalmazkodó kutyus.

Oltva, ivartalanítva, mikrochippel, negatív szívférgességi teszttel, egészségesen adjuk örökbe.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv