Összes kutya »

Amikor idősebb emberek fogadnak kutyát örökbe, mindig fel kell tennünk a népszerűtlen kérdést: van-e, aki egy esetleges betegség, tartós gyógykezelés esetén az állatról felelősen gondoskodik majd?

Sokszor értetlenül, indulatosan reagálnak kérdésünkre, pedig Pacsi szomorú története is arra világít rá, hogy reálisan kell mérlegelni lehetőségeinket, képességeinket, hiszen az ÖRÖKBE szó azt jelenti, hogy EGY ÉLETEN ÁT: akár bajban, betegségben is.

Pacsit a gyönyörű, egészséges csillogó fekete szűrű 4 éves tacsi keverék fiút 7 éve adtuk örökbe egy nyugdíjas párnak és felnőtt fiúk megerősítette: mindenben szülei segítségére lesz, ha erre szükség van. Nemrég a bácsi meghalt, a néni pedig betegségekkel küzd…és a fiú gondoskodásából annyira futotta, hogy megkeresett minket: vegyük vissza a kutyát és „csináljuk vele, amit akarunk”.

Így most lett még egy összetört szívű idősödő kutyánk és abban reménykedünk, hogy találunk egy olyan jóérzésű EMBERT, aki magához venné őt. Pacsi egészséges, csak 5-6 kiló túlsúly van rajta, amitől kímélő étrenddel néhány hónap alatt megszabadítjuk.

Ha tudsz olyan nagyszívű embert. aki ezt a kutyust magához venné, keress minket!