Összes kutya »
Gazdira vár

Pityke

  • Fajtája:keverék
  • Kora:8 év
  • Neme:Kan
  • Mérete:Közepes
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Négy korábbi tulajdonos, majd másfél év reménytelenül az Illatos úton!

Pityke számára ez már csupán rossz emlék, mert a napokban gondozásunkba vettük és ígérjük, hogy neki is szuper gazdikat keresünk majd!

Pityke 8 éves, közepes testű, kan kutyus, akit legutolsó gazdája adott le 2023 elején az Illatos útra.
Az akkor még gondozott bundájú Pityke – a leírása szerint – kertes házban és lakásban is nagyon jól érezte magát, rendszeresen volt sétáltatva és szobatiszta. A gyereket is szereti, illetve más kutyusokkal is nagyon remekül kijön. Pórázon szépen sétál, a tömegközlekedést és az autóban utazást is nagyon jól viseli.

AZ első napok tapasztalatai szerint velünk is barátságos, kedves és toleráns kutya. Hamarosan megszabadítjuk elhanyagolt, bűzös bundájától és bemutatjuk nektek az új, csinos Pitykét… aki nagyon várja egy igazi, végleges gazdi jelentkezését. Mindent megteszünk azért, hogy olyan gazdikat találjunk neki, hogy az már ne legyen számára pünkösdi királyság 😊.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————-

Ha szeretnéd, hogy még több árva kutyának találjunk csodás otthont, kérünk, segítsd állatmentő munkánkat adód 1%ának felajánlásával! Adószámunk 18196384-1-42