Összes kutya »
Gazdira vár

Ropi

  • Fajtája:Staffordshire jellegű
  • Kora:3,5 év
  • Neme:Kan
  • Mérete:Nagy
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Ropi eddigi fél életét az Illatos úton töltötte. A 3,5 éves kan kutya másfél évig várt reménytelenül az Illatos úton, hogy talán valaki örökbe fogadja majd.

Általában mi nem tudunk staffordshire jellegű kutyákat menteni, de a telep azonnali segítségünket kérte, hiszen Ropinak bélcsavarodásra utaló tünetei voltak. A gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően Ropi a jámbor, kicsit félénk kutya már teljesen felépült.

Gyógyulását követően már bátran sétál önkénteseinkkel. Az emberekkel és más kutyákkal is barátságos ebnek határozott, a fajtát jól ismerő gazdit keresünk.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Ha örökbefogadáson gondolkodsz, de élethelyzeted bizonytalan, csak kipróbálnád, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándékod nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, ha a családban nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, vagy, ha a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolod ne keress minket.