Összes kutya »
Örökbe adtuk

Rozi gyönyörű családot kapott! :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Ismeritek azt az élményt, amikor váratlan ajándékot kaptok, és a doboz kicsomagolása után gyönyörű meglepetés vár benneteket? Na hát ebben a meglepetésben lett része az Azurák családnak is.

Csaba már évek óta önzetlenül segíti alapítványunk munkáját: többször segített jótékony célú rendezvényeinken és készségesen vállalt fotózást is jótékony célú naptárunkon.  Az nem volt náluk kérdés, hogy ha kutyát fogadnak a családba, akkor mindenképp egy kis árvát fogadnak majd örökbe, de mostanra érett meg az elhatározás: szeretnének egy kutyust befogadni.

Bogit, az egyéves kislányt januárban mentettük az Illatos útról. A kedves, könnyen barátkozó kiskutya kissé elhanyagolt külseje még meglepetéseket tartogatott, de a már az első látogatáskor Hanna és Zsófi hamar felismerték a rejtett kincset:-) Igy hát a szülőknek, Grétinek és Csabának „csak” szentesíteni kellett a döntést: jöhet a kutyus!!

Bogi új nevet is kapott: Rozi oltva, ivartalanítva, egészségesen költözött Gréti és Csaba pesti lakásába, ahol mindenki imádja őt! Bogi hamar a környék kedvence is lett, és már elkísérte Csabát is a TV stúdióba 🙂

Köszönjük, hogy örökbe fogadtátok őt!