Összes kutya »
Gazdira vár

Szeder

  • Fajtája:közép-ázsiai juhász
  • Kora:2 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Nagy
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Szeder, a nagy mackó, minden álma, hogy igazi családikutya lehessen. A kétéves, szuka közép-ázsiai juhászkutyát 2023 tavaszán Budapesten fogták be törött combcsonttal.

Az Illatos út alapítványunk segítségét kérte a fiatal, együttműködő kutya gyógyításában, további gondozásában. A műtétet megelőző vizsgálatok során derült ki, hogy a törés már legalább két hónapos (nagy fájdalmai lehettek), ezért a csontot ismét el kellett törni, hogy a későbbiekben maradéktalanul meggyógyulhasson.

Az elmúlt közel egy évben Szeder több műtéten is sikeresen átesett és kivették a lábából az implantátumot is. Most már a 40 kilós kutya úgy ugrál, mint egy óriás -nyuszi, 😊és izgalommal várja egy aktív életet élő, hozzáértő gazdi jelentkezését.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Ha örökbefogadáson gondolkodsz, de élethelyzeted bizonytalan, csak kipróbálnád, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándékod nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, ha a családban nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, vagy, ha a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolod ne keress minket.