Összes kutya »
Gazdira vár

Zara

  • Fajtája:keverék
  • Kora:1,5 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Közepes
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Zara másfél éves szuka, aki szeptemberben Budapesten kószált, majd az Illatos útra került. A barátságos keverék kutyát alapítványunk vette gondozásába. Zara önkénteseinkkel szépen sétál és más kutyákkal is barátkozó.

A hetekben Dóri és Zoli vállalták ideiglenes befogadását, és a napokban az alábbi beszámolót kaptuk tőlük:

„Zara egy tündér:) Egy nagyon aktív, kellően huncut/pimasz, és lelkes pusziosztó tündér. Elképesztően okos, könnyen tanítható, figyel ránk, szót fogad és jutalom falatért a csillagokat is lehozná bárkinek:)

Pórázon szépen sétál, lakásban és udvarban is egyaránt jól érzi magát, jól viselkedik. Azért az autózáson még van mit gyakorolni, de idővel ezzel sem lesz gond szerintünk:)

Minden érdekli, mindenhol ott van, mindent fel akar fedezni, és ezt imádjuk benne. A mi kutyusunkkal is nagyon jól kijönnek, nagyokat játszanak és pihennek együtt. Bámulatos látni, hogy még csak 1 hete van nálunk de milyen sokat fejlődött ez idő alatt. Egy sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb kiskutya napról napra, aki lelkesen és izgatottan tanulja az új trükköket.

Még ismerkedünk, majd még jelentkezünk:)

Puszi Pacsi,

Zara, Loki, Dóri és Zoli”

Zarát oltva, ivartalanítva, mikrocsippel adjuk örökbe. Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

Megjegyzés:

Kérünk mindenkit, aki örökbefogadáson gondolkodik, de élethelyzete bizonytalan, csak kipróbálná, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándéka nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, vagy családjában nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, és azok, akik a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolják ne keressenek minket.