Összes kutya »

Zuzuval és Pumbával az öleb fogalma valódi értelmet kapott nálunk, hiszen ők állandóan igénylik, hogy valaki ölbe vegye, simogassa, őket, törődjön velük.

A játékos, szeretetéhes kiskutyák mindenkivel barátságosak, könnyen kötődnek és most már megszépülten várják az új gazdikat, akik együtt fogadnák örökbe ezt a két hatéves cukiságot!.

Zuzuék számára a karácsony nem volt örömünnep.  Idős gazdájukat kilakoltatták és a két kiskutya elhelyezését nem tudták megoldani, így az Illatos útra kerültek.

Innen fogadta magához alapítványunk a két, egymáshoz nagyon ragaszkodó, 6 éves, szobatiszta csöppséget, akik oltva, ivartalanítva, egészségesen várják, hogy valaki együtt örökbe fogadja őket.

Ha nem te lennél az igazi, kérjük segíts, hogy megtaláljuk végleges otthonukat!

A szép fotókat önzetlen barátunknak a Papp Niki Photograpynak köszönhetjük.

Ha szeretnéd, hogy még több árva kutyának találjunk csodás otthont, kérünk, segítsd állatmentő munkánkat adód 1%ának felajánlásával! Adószámunk 18196384-1-42

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Ha örökbefogadáson gondolkodsz, de élethelyzeted bizonytalan, csak kipróbálnád, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándékod nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, ha a családban nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, vagy, ha a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolod ne keress minket.