Összes kutya »
Örökbe adtuk

A 3B: Bori, Bálint és Bella már egy csapat! 😊


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Biztosak vagyunk benne, hogy csupa jót jelent, hogy a „családban” mindenkinek B-vel kezdődik a keresztneve. 😊 Család, hiszen Bori és Bálint a napokban örökbe fogadta Bellát!

Ha emlékeztek rá, Bella volt a három elhanyagolt, bőrbeteg kiskutyák egyike, akiket alapítványunk „kapott” karácsonyra. Mindhárom kutyust decemberben találták Budapest XVII. kerületében, majd alapítványunk vette őket gondozásba. Bella bélférges és demodexes volt, mint a többiek, így antibiotikumos és immunerősítő kezelést kapott.

Néhány hónap gondos kezelés után Bella meggyógyult és gyönyörű kutyalány lett!

Most rövid beszámolót is kaptunk Bella első napjairól:

„ … Szeretnénk helyzetjelentést adni Belláról, akinek ez a 3. napja nálunk. A lakásban már feloldódott, nagyon érdeklődő, farokcsóváló, eszik-iszik rendesen. Pórázhoz és hámhoz szoktatjuk folyamatosan, egyre hosszabbak a sétáink is, pisil-kakil, amikor levisszük. Emberek mellett elmegy szépen, idegen kutyákkal szemben még bizonytalan. A lépcsőházban való közlekedés nehézkes még kicsit, ott általában megtorpan, de amikor kiérünk az utcára vagy vissza a lakásba, akkor felélénkül. Esténként nem sír, nyugodtan elvan, alszik…Múlt hét óta járunk kutyaiskolába is, a lakásban teljesen feloldódott, játszik a játékaival, kapjuk a farkcsóválásokat. Szépen sétál már pórázon, de azért még félős, dolgozunk ezen is. ”

Kedves Bori és Bálint! Köszönjük, hogy örökbe fogadtátok Bellát!