Az alapítvány

Alapítványunk tíz éve dolgozik az Illatos úti, árva és sérült kutyák gyógyításáért, örökbefogadási esélyeinek növeléséért, gazdához juttatásáért.  
A kuratórium tagjai és valamennyi önkéntesünk, munkájukat kizárólag elkötelezettségből, az állatok iránt érzett szeretetből, szabadidejében végzik. Tevékenységünket, gazdálkodásunkat az Alapítvány Felügyelőbizottsága ellenőrzi.

Önkénteseink ismereteik, lehetőségeik és képességeik szerint végzik szerteágazó és komoly munkájukat.

Ismerd meg néhányunkat az alapítvány tagjai és önkéntesei közül!

andrás_webreÓvári András alapító

Az infokommunikációs szakember.

Hite szerint az állatok elkötelezett szeretete mellett az emberek szeretete, a vezetési ismeretek, szervezőkészség és kreativitás együttesen sikeres munkát: számtalan árva és sérült kutya megmentését teszi lehetővé.

 

 

 

 

bada_j_portreDr. Bada János a kuratórium elnöke

Jogtanácsos, két gyönyörű gyermek édesapja.

Gyermekkorát vidéken, töltötte, az állatok szeretete, a róluk való gondoskodás egész életét végigkíséri.

 

 

 

 

novak_portreNovák Péter a kuratórium tagja

Zenész, koreográfus, a Kulurpart.hu kreatív vezetője

Édesapa és kutyatulajdonos.

Elkötelezett szószólója a kisebbségeknek és a hátrányos helyzetűeknek: így minden kivert kutyának is…

 

 

klari_portreÓvári Klári az Alapítvány szíve – és lelkiismerete

Klári az, akiben az Alapítvány létrehozásának gondolata megfogalmazódott: Két felnőtt fiú és két unoka büszke édesanyja. Munkája mellett egész nap fogadja a telefonhívásokat, szállítja a sérült kutyákat és, ha kell az adomány kutyatápot is.
A népes családot három kutya és egy macska teszi teljessé.

 

 

 

adasdaasPetra jelenleg főiskolai hallgató. Gyermekkora óta mindíg voltak náluk állatok a családban. Most két kutyájuk és egy cicájuk van. Drizztet egy állatotthonból,Pankát pedig alapítványunktól fogadta örökbe, akikkel nagyon sokat foglalkozik.
Alapítványunkon kívül, egy macskamentő szervezetnek is segít.

 

 

 

 

 

andrea1Andrea marketing szakos közgazdász hallgató.Első sorban a felelős állattartásra neveléssel kapcsolatos oktatási programok szervezésével, az iskolákkal való kapcsolat tartással foglalkozik.

 

 

 

 

 

 

andrás1András, Andrea párja. Rengeteg munkájuk mellett közösen, két örökbe fogadott kutyát is nevelnek pesti otthonukban.

 

 

 

 

 

 

AdriánAdrián informatikusként dolgozik, pénzügyi területen.
Családjukban mindig volt egy-két kutya. Mikor az utolsó állatuk 2014-ben elpusztult, az illatos útról akart örökbe fogadni, egyet, de közben rátalált az alapítványra, és jelentkezett ideiglenes befogadónak. Azóta már 4 kutya átmeneti nevelésével és örökbe adásával segítette alapítványunk munkáját.

 

 

 

 

 

kataKata biológus/ökológusként végzett és évek óta a klinikai kutatás területén dolgozik.
Kedvenc sportja a kutyás frisbee, amit örökbefogadott kutyusával, Cimpával űz.

 

 

 

 

 

 

lucaLuca alkalmazott grafikus és több kutya gazdája. Az Örökbefogadó Napokon kívül első sorban grafikák készítésével segíti alapítványunk kommunikációját.

 

 

 

 

 

 

morvai_n_portreNoémi Önkéntes kommunikációs segítőnk.

A Duna Televízió Junior Príma díjjal kitüntetett műsorvezetője.

Igazi emberbarát állatbarát. Kutyája Mona az Illatos útról való…

 

 

 

 

 

badó_ÁgiÁgi a vendéglátó főiskolán végzett, többnyire vendéglátásban vagy turizmusban dolgozik. Szabadidejében a saját, örökbefogadott kutyájával törődik,barátaival tölti az időt és önkéntes munkát végez.
Töki nevü két éves örökbefogadott kutyusuk mellett, 6 mentett cicájuk is van, akiket szinte mind az utcáról szedtek össze.

 

 

 

 

sandySzandra civilként környezetvédelemmel foglalkozik. Szereti az állatokat így természetes, hogy amint ideje engedi, munkájával támogatja az alapítványunkat.

Két “öreg” 13 éves cica és egy kutya tulajdonosa. Szabadidejében szeret a kutyákkal futni az erdőben, kirándulni és minden természethez köthető tevékenységet végezni.

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADr. Falus Dóra, a felügyelőbizottság tagja.
Jogász és lelkes állatvédő. Dolly kutyáját menhelyről fogadta örökbe.

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaresz, Dóri párja
Reálérzékkel rendelkező joghallgató, a honlap tartalmának frissítéséért felelős és szinte valamennyi megmozdulásunkon számíthatunk rá.

 

 

 

 

 

 

n_vikiViki közgazdász, és egy budapesti édesipari cégnél dolgozik, mint irodavezető. Hobbija az utazás, a zene és a tánc. Környezetvédő és állatbarát.12 évig volt családjuk tagja egy bohókás német vizsla.
Bár szoros időbeosztása és macskái miatt nem tud újabb kutyát vállalni, de szívesen segít az alapítványon keresztül gazdát találni az árva állatoknak

 

 

 

 

 

Munkánkat még számos önkéntes segíti, akik – elfoglaltságuktól függően- eseti feladatokat vállalnak rendezvényeinken, az Örökbefogadó és Sétáltató Napokon. A jövőben is számítunk Rájuk!!

Onkentesek_csoport

ismeretlen_noismeretlen_ffiÉs ez itt a Ti helyetek!
Várunk Benneteket önkéntesnek!

 

 

 

 

Ha kedvet éreztek ehhez a munkához, további tájékoztatást kaphattok a lehetőségekről itt!