Fogadj örökbe!

Útmutató készült az örökbefogadás népszerűsítéséhez!

Fogadj örökbe! címmel megjelent a NÉBIH új, ingyenes kiadványa, amely kutyák örökbefogadásához nyújt hasznos és átfogó segítséget a felelősen  gazdik számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Vigyél Haza Alapítvány is közreműködhetett a hasznos tájékoztató füzet létrejöttében és megoszthattuk tapasztalatainkat az örökbe fogadásról!

A füzet az alábbi képre kattintva ingyenesen letölthető :

Hazai állattartási kultúránk humánus gondolkodásunk egyik fontos láncszeme lehet, ha a kóbor állatok helyzetén javítunk, és egyre több állatkedvelő ember dönt az örökbefogadás mellett. Az új kiadvány az örökbefogadás folyamatán kalauzolja végig a jövőbeli kutyatartókat, hiszen a felelős gazdává válás megtanulható.

A Fogadj örökbe! hasznos, gyakorlati tanácsokat nyújt azoknak a gazdiknak, akik úgy döntenek, otthont és szeretetet biztosítanak egy árva állatnak. A kötet már a kezdeti lépéseket is részletesen leírja, például, hogy milyen szempontok mérlegelésével választhatunk magunk mellé ideális négylábú társat, olyat, akinek az igényeit valóban ki tudjuk szolgálni. Az útmutatóban szó esik többek között a kutya örökbefogadásának jogi feltételeiről, a tartási költségekről, de gyakorlati tanácsokat is ad az összeszokás megkönnyítésére is.

Persze akkor is ajánljuk ezt az ingyenesen letölthető, okos kis füzetet, ha csak a jövőben tervezel kutyát örökbe fogadni, vagy már van kutyád, de többet szeretnél tudni a felelős kutyatartásról.

.