Legyél önkéntes

piktogram_önkéntesség_png

 

Ha nem lennének lelkes, önzetlen, elkötelezett, önkéntes segítőink mi magunk nem tudnánk megvalósítani azokat a célokat, amiket magunk elé tűztünk az árva kutyák gyógyítása, nevelése, örökbe adása érdekében.

Vannak, akik kutyáink rendszeres sétáltatásával, nevelésével, szocializálásával, felelős állattartást népszerűsítő rendezvényeink megszervezésével, támogatóink telefonos megkeresésével, telefonos ügyfélszolgálattal segítenek, mások a gyógyításra szánt állatok szállításával, vagy a sérült kutyák gyógyulása alatt, ideiglenes befogadással járulnak hozzá Alapítványunk munkájához.

Ha Budapesten laksz, kedvet és erőt érzel magadban arra, hogy az állatok érdekében alapítványunk munkáját rendszeresen segítsd, ÍRJ NEKÜNK   és add meg elérhetőségedet. Írj magadról pár sort is, amiből megtudhatjuk, miben számíthatnánk rád. Hamarosan keresünk majd!
(Az önkéntes munkánál nagyon fontos a rendszeresség, hiszen mi is önkéntesek vagyunk: aki csak egyszer-egyszer jönne el, inkább feladatot ad nekünk, mint segítséget.)
Kérünk, fogadd el, hogy ha még nem múltál el 18 éves, nem tudod munkánkat segíteni: ez a Te érdeked is.