A koronavírus járvány miatt szünetel az örökbe adás

Kedves állatbarátok!

A koronavírus járvány terjedése miatt, önkénteseink, segítőink egészségének védelme érdekében bizonytalan időre szüneteltetjük alapítványunk gondozásában lévő kutyák örökbe adását és látogatásukra sincsen lehetőség. Természetesen továbbra is gyógyítjuk, gondozzuk védenceinket, de igyekszünk elkerülni minden személyes kontaktust, amely kockázattal járhat.

Biztosan tudjátok, hogy nálunk az örökbe adás egy folyamat: a kutyákat – előzetes beszélgetést követően – meglátogatja az örökbe fogadni szándékozó család, majd, ha kialakul a kapcsolat a kutya- és gazdi között elvisszük a kutyát. a gazdihoz. Ezt most nem tehetjük meg…

Mivel már most is lehetőségeink határán dolgozunk (csak az elmúlt napokban három újabb kisöreg került hozzánk és négy szívférges kutya gyógyítását is vállaltuk) további állatok befogadását sem tudunk felelősséggel vállalni.

Természetesen honlapunkon és Facebook oldalunkon naponta követhetitek továbbra is kutyáink sorsát, gyógyulását, gazdis kutyáink örömteli napjait.

Reméljük, hogy belátható időn belül megszűnik ez az őrült állapot és – veletek együtt – átvészeljük a nehéz időket, majd újult erővel folytathatjuk önkéntes munkánkat az árva kutyák érdekében.

Addig is vigyázzatok magatokra, családotokra és házikedvenceitekre!