Összes kutya »
Örökbe adtuk

Axel Ráckevén új barátot és gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Lehet esélye egy szívférges kutyának is a teljes gyógyulásra és egy igazi gazdira? Ha elolvasod Axel történetét, megtudhatod!

Axel gyönyörű, hároméves kan kutya, aki augusztusban került be az Illatos útra. A laborvizsgálatok során derült ki, hogy szívférges, így megkezdték a kutyus gyógyszeres kezelését.

Bár a nagyon barátságos, emberközpontú buksit októberben, az örökbefogadó napra önkéntes kutyakozmetikusaink megszépítették, senki sem fogadta örökbe, amikor tudomást szereztek betegségéről. Ezért a nap végén alapítványunk magához vette a őt, hogy tovább folytassuk a kezelését és nagyobb eséllyel találjunk neki majd gazdit.

Axel intenzív, gyógyszeres kezelése a novemberre befejeződött, de még fél évig, havonta egy-egy Advocate rácseppentőt kell kapnia és maradéktalanul meggyógyul.

Mivel már szabadon kíméletesen mozoghat, decemberben megkezdtük számára a gazdi keresést.

Olyan örökbe fogadót kerestünk neki, aki lakásában, vagy kertes házban, de a lakásba szabad bejárással tartaná őt és biztosítja számára az Advocate cseppek ráhelyezését, amit természetesen mi térítésmentesen adunk (Hat hónap elteltével a kontroll labor vizsgálatot természetesen alapítványunk biztosítja.)

Klárit és Jánost már régóta ismertük, hiszen öt éve, Bátor kutyájukat is tőlünk fogadták örökbe. Tudomásul vették, hogy Axelnek még néhány havonta ismétlődő, otthoni kezelésre van szüksége a teljes gyógyuláshoz és vállalták az ezzel járó nagyobb figyelmet is. Igy Axel most már Bátorral együtt rosszalkodik ráckevei, kertes házukban! 😊

Te is szívesen gazdija lennél egy helyes, keverék kutyának? Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél valamelyik védencünk gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv