Összes kutya »
Örökbe adtuk

Bella családra és barátokra is talált!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Rozit és két tesóját januárban Budapesten, a XVII. kerületben találták, majd az önkormányzat kennelébe kerültek. Alapítványunk mindhárom eleven kiskutyát gondozásába vette, oltásaikat követően ivartalaníttattuk, majd sikeresen örökbe adtuk őket. Rozit Bernadett és Raymond fogadták örökbe, akik három gyönyörű gyermekükkel (Liliane (9), Christopher (7) és a legkisebb Deniel (4), Budapest kertvárosi részén élnek. Rozi eleven, nagyon kedves, bújós szuka kutyus, aki mára már Bella néven élvezi az új életét.

Mint Bernadett írja az első napokról „ … Szamóca kutyánk nagyon magasra tette a mércét, mert ő egy igazi kis tündér,

Bella a tegnapi hosszú, 6 km-es séta után a 10 perces autóúton elaludt 🙂

Amikor megérkeztünk, nagyon boldogan felmérte az új otthonát. Nagyon határozottan és magabiztosan megvizsgált mindent és mindenkit.

A 10 perces alvás elegendő volt ahhoz, hogy érkezéskor tovább folytassa a játékot. Szamócával rögtön bele is kezdtek a kergetőzésbe/játékba.

Vacsoránál volt 1-1 jelzés a két kutya között, hogy mindenki tudja hol a helye, de mindent összegezve, nagyon sikeres volt az első délután.

Éjszaka is csend volt, és nagy örömünkre nem találtunk kutyapiszkot egyik helyiségben sem 🙂

Az első 24 óra után azt mondhatom, hogy a két kutya nagy harmóniában van, és ami a legfontosabb nincs nagy versengés közöttük.

Úgy veszem észre, hogy bennünket is megkedvelt és elfogadott. 🙂

Előzmények:

https://www.facebook.com/149015598446864/videos/248991676941699

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vigyelhaza&set=a.4302594049755644