Összes kutya »

Bella nyitottan néz a világra: mókás és játékos, négyhónapos keverék kiskutya, aki várhatóan közepes termetűre 15-20 kg) nő majd. Játék közben éles fogaival könnyen kisebb sérülést okozhat egy kisgyereknek, ezért főleg olyan családba ajánljuk, ahol már nagyobbak a csemeték. Már megkapta az első három oltását és megkezdjük számára a szuper gazdi keresést.

De hogyan kerülhet egy ártatlan csöppség az utcára, akit senki sem keres? Talán nem kívánt karácsonyi ajándék lehetett Bella a még csak 4 kilós kislány, akit találtként adtak le Budapesten, a XVII. kerületi önkormányzat kennelébe.

Fiatal kora és rövid szőrzete miatt mindenképp olyan gazdikat keresünk neki, akik lakásukban tartanák, vagy olyan kertes házban, ahol Bella a házba szabadon bejárhat.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Kérünk mindenkit, aki örökbefogadáson gondolkodik, de élethelyzete bizonytalan, csak kipróbálná, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándéka nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, vagy családjában nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, és azok, akik a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolják ne keressenek minket.