Belvárosi kutyafesztivál 2017 május 6-án

 

Kutyabarátok és örökbefogadók családi találkozója

Egy nap, egy helyszín, két színvonalas családi program a Vigyél Haza Alapítvány és a Belváros összefogásával!

Helyszín: V. ker. Olimpiai Park sétánya

Időpont: 2017 május 6. szombat, 10-18 óra

Kutyafesztivál_Facebook_esemény_17Gyere el a belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényére ahol családi programokkal, szórakoztatóan hívjuk fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására.

A felelős gazdiknak jó hír, hogy az első 100 jelentkező, kutyusa nevével és a gazdi adataival gravírozott kutyabilétát kap ajándékba!

A nagyon kutyás napon azokat is tartalmas programokkal várjuk, akiknek még nincsen házi kedvencük. Kutya Sétáltató Nap keretében, önkénteseink segítségével kipróbálhatod, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.

Az izgalmas programokon, népszerű meglepetésvendégek is segítik önkénteseink munkáját.

Az egész napos rendezvényen, minden szolgáltatás ingyenes!

Kutya-gazdi fotózás, kutyakozmetika, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyakereső alkalmazás, kutyás bemutatók, kutyabarát éttermek, kávézók bemutatkozása, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény várja az érdeklődőket.

A Szabad a Gazdi program, kvízjátékokkal, ajándékokkal várja azokat, akik szívesen felmérik és bővítik kutyatartással kapcsolatos tudásukat.

Az idén tíz éves alapítványunk külön szeretettel várja, azt a 800 családot, akik közreműködésünkkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik Illatos útról választották kedvenceiket:

Azokat az önzetlen családokat, akik korábban árva állatot fogadtak örökbe, és eljönnek kutyájukkal együtt, külön meglepetések is várják:

  • Az első 30 jelentkező kutyáit, – akik korábban menhelyről, állatvédő szervezettől, vagy az Illatos útról fogadták kedvencüket örökbe, és ezt a kutya érvényes oltási könyvével igazolják – az alapítvány ingyenesen ivartalanítja.

A számtalan kutyás programot, az alapítvány sátrainál, akusztikus zenét, és magyar népzenét játszó fiatal zeneművészek is színesítik.

A Vigyél Haza Alapítványon kívül a színvonalas programot segíti, a NÉBIH Szabad a Gazdi program, Vizslafotózás.hu, a Kutyabarát.hu, a Hangya Közösség, a Walkig Dog, a Sárga Kutya, a Népszigeti Kutyasuli, az Oroszlános Borhotel és vendéglő, és a Telenor.

Rendezvénnyel párhuzamosan, a Belváros önkormányzata, az Olimpiai parkban Belvárosi Családi Pikniket is tart, egész napos gyerekprogramokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást. A pikniken zenei programok, koncertek, kézműves foglalkozások, mutatványosok, játszótéri programok, bábszínház, és sportprogramok várják az érdeklődő, gyerekes családokat.

Várunk szeretettel! 🙂