Belvárosi Kutyafesztivál. 2018.05.12.

Nézegess boldog kutyákat és gazdikat! 🙂

Május 12-én több ezren jöttek el családjukkal, kutyájukkal, hogy együtt legyünk a Belvárosi Kutyafesztiválon., a kutyások és kutyabarátok nagy találkozóján. Még az idő is azt akarta, hogy jól sikerüljön ez a nap: délután négyig napsütésben, remek hangulatban telt az idő. (aztán nagy esőt kaptunk…)

Eljöttek sokan azok közül is, akik korábban, tőlünk fogadtak kutyákat örökbe. Nagyon népszerű volt az ingyenes kutyabiléta gravírozás, és sokan vették igénybe a kutyásoknak szóló ingyenes szolgáltatásokat: állatorvosi, fizioterápiás tanácsadás, kutyakozmetika.

Sok barátunk, partnerünk is eljött meghívásunkra, hogy ők is bemutatkozzanak, beszéljenek az érdeklődőkkel munkájukról, bemutassák eredményeiket. Sokan ismerkedtek a Pacsi! (az RTL-en futó kutyás reality-magazin) szereplőivel és stábjával sátrukban.

A már szokásos magas színvonalú bemutatót nézhettünk a Tükör módszer bemutató csoporttól, és ismét remek zenét hallgattunk a Czinege Bandától is!

Köszönjük a Belváros- Lipótváros önkormányzatának, hogy már harmadik alkalommal rendezhetjük közösen ezt a boldog napot közösen, és köszönjük a B3 Takarékszövetkezet és a NÉBIH támogatását!

It sok, kutyás képet nézegethetsz a rendezvényről: https://www.facebook.com/pg/vigyelhaza/photos/?tab=album&album_id=2140066606008410

Várunk benneteket jövőre is, ugyanitt!