Belvárosi Kutyafesztivál 2022.05.08. vasárnap 10.00-18.00

Gyere el a belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényére, ahol családi programokkal, szórakoztatóan hívjuk fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására.
A nagyon kutyás napon azokat is ütős programokkal várjuk, akiknek még nincsen házi kedvencük. Kutya Sétáltató Nap keretében, önkénteseink segítségével kipróbálhatod, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.
Az izgalmas programokon, számos közismert és népszerű meglepetésvendég segíti a rendezvény sikerét, és önkénteseink munkáját.
Az egész napos bulin, minden szolgáltatás ingyenes!
Kutya-gazdi fotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia bemutatók, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyabiléta gravírozás, kutyakereső alkalmazás, kutyás bemutatók, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény várja az érdeklődőket.
Az idén 14 éves alapítványunk külön szeretettel várja, azokat a családokat, akik közreműködésünkkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik Illatos útról választották kedvenceiket.
A számtalan kutyás programot, délelőtt meglepetés vendégek minikoncertje teszi izgalmasabbá alapítványunk nagysátránál!
Rendezvénnyel párhuzamosan, a Belváros az Olimpia parkban Családi Pikniket is tart, egész napos gyerekprogramokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást. A pikniken zenei programok, koncertek, kézműves foglalkozások, mutatványosok, játszótéri programok, bábszínház, és sportprogramok várják az érdeklődő, gyerekes családokat.
A részletekről folyamatosan beszámolunk Facebook oldalunkon!
Várunk szeretettel!