Belvárosi Kutyafesztivál 2023.05.13.

Belvárosi Kutyafesztivál 2023.05.13. szombat 10.00-17.00

 

Gyere el a belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényére, ahol családi programokkal hívjuk fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására.
A nagyon kutyás napon azokat is ütős programokkal várjuk, akiknek még nincsen házi kedvencük.

– 10.30-tól indul a népszerű ingyenes kutya-gazdifotózás hiszen a boldog gazdik a helyszínen kinyomtatott ajándék fotókkal is gazdagodhatnak a CEWE jóvoltából.

– 11-14 óra között Kutya Sétáltató Nap keretében, önkénteseink segítségével kipróbálhatod, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni. A sétáltatást világ-és olimpiai bajnok úszóink közül Telegdy-Kapás Bogi, Telegdy Ádám, Cseh László és az X-Faktorban feltűnt Bodrogi Enikő is segíti majd. Közös kutyás sétára invitál Lázár Chef is, aki korábban Málna kutyáját az alapítványtól fogadta örökbe.

– 13.00 órától az alapítvány sátránál a X-Faktor tavalyi női legjobbjai, Sólyom Berni, Mihályfi Luca és B. Nagy Réka adnak minikoncertet.

– 15.00-kor a Dog All Stars bemutatócsoport tart látványos, zenés, kutyás bemutatót.

– 16.00-tól Bodrogi Enikő, az X-Faktor döntőse énekel nektek.

A Kutyafesztiválon minden szolgáltatás ingyenes!
Kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia bemutatók, kutya viselkedésterápiás tanácsok, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyabiléta gravírozás, kutyás bemutatók, kutyakereső alkalmazás, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény, várja az érdeklődőket. Bemutatkozik az állatvédelem gyerekeknek program is, akik játékokkal várnak mindenkit.

Az idén 15 éves Vigyél Haza alapítvány külön szeretettel várja, azokat a családokat, akik közreműködésükkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik Illatos útról választották kedvenceiket.

Rendezvénnyel párhuzamosan, a Belvárosi Szabadidő Sportegyesület sportnapot tart, egész napos programokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást. A sportnapon többek között közös gyerek-és felnőtt torna, gyerekjóga, a mentőszolgálat, BRFK, Polgárőrség bemutatói, kézműves foglalkozások, játszóház, várják az érdeklődő, gyerekes családokat.

Várunk szeretettel! 😊