Összes kutya »
Örökbe adtuk

Beni, HÁROM ÉV után GAZDIT kapott! Irány Madrid!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Olykor velünk is történnek csodák! Egy ilyen történetet osztunk most meg veletek. 🙂

Több mint három éve, 2014 augusztusban került elgázoltan az Illatos útra a most négyéves, staffordshire jellegű kan kutya.

Bal mellső lábának súlyos törése miatt, alapítványunk vállalta a műtét állatklinikán történő elvégeztetését, majd rehabilitációját és örökbe adását.

Sajnos Beni annyira aktív kutya, hogy a karcsont törését rögzítő implantátumokat rendre széttörte magában. Többször operálták, de a könyökhöz közeli törést nem sikerült úgy rögzíteni, hogy ne tegye tönkre. (Bár már nincs implantátum a lábában, de az operált végtagot kevésbé terheli.)

Beni, két évet (!) töltött elkötelezett állatorvosainknál, hiszen sok műtéten és szinte folyamatos rehabilitáción esett át.

Közben, a klinikán megjelent Batyah, a spanyol állatorvostan hallgató lány, aki gyakornoki idejét töltötte nálunk és szinte minden szabadidejét Benivel töltötte: esténként hazavitte pesti lakásába.

A gyakornoki idő letelt és Batyahnak haza kellett utaznia. Mivel nem volt még önálló lakása és egzisztenciája, nem tudta Benit magával vinni, de figyelemmel kísérte a kutya sorsát.

Közben, itthon nehéz dolgunk volt az örökbe adással is, hiszen az őt gondozó munkatársakkal Beni nagyon kedves volt, de idegenekkel szemben megbízhatatlan, a többi kutyával néha kiszámíthatatlan.

És most jön a CSODA! Októberben jelentkezett nálunk Batyah, hogy minden feltétel adott már Madridban, hogy Benit örökbe fogadja! Megkezdtük a hosszadalmas szervezést és a napokban megtörtént a NAGY TALÁLKOZÁS: Beni azonnal megismerte Batyaht és nagy volt az öröm!

Beni pedig már Madridból küldi üdvözletét mindenkinek! Nézzétek meg a megható képeket! 🙂

Beni további sorsáról beszámolunk majd!