Összes kutya »
Örökbe adtuk

Bingóra Gyulán vár a boldogság!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Bingót augusztusban, Pest kertvárosi részén találták és a kerületi önkormányzat kennelébe került. A nyolchónapos körüli fiú kutyának láthatóan fájdalmai voltak, így alapítványunk gondozásába vette. Az állatorvosi rendelőben derült ki hogy korábban baleset érhette, és a vállában a törés rosszul forrott össze. Ezért műtéti úton újra el kellett törni a vállát, hogy fájdalmai megszűnjenek. Bár a műtét sikeres volt, lehet, hogy Bingó élete végéig sántítani fog. Ezt természetesen nem hallgattuk el a jelentkező előtt sem, akik a gyönyörű kutyust örökbe fogadták volna.

Végül választásunk Mariannara, a gyulai doktornőre esett, aki nem csupán szeretettel, de hozzáértéssel is „felkészült Bingóból”. Felvette a kapcsolatot a kutyust műtő ortopéd sebésszel és az Állatorvostudományi Egyetem szakemberével is egyeztetett, hogy bingó további gyógyulását elősegíthesse. Ami számunkra kiemelten fontos volt, meggyőződhettünk arról, hogy Bingó a szereteten kívül megkaphatja mindazt a hozzáértő gondoskodást is, amire ennek a nehéz sorsú kutyának szüksége van.

Mariann eljött Bingóhoz, majd mi is felkerestük Gyulai kertes otthonában és meggyőződhettünk arról, hogy a lehető legjobb helyre került a kutyus.

Köszönjük Mariann!