Összes kutya »
Örökbe adtuk

Bobek, a mókás kis fickó, gyógyultan, Gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Szeptember elején elvittük Bobeket Andihoz és Norbihoz, az új gazdikhoz, akik Gyömrőn élnek egy sorházi lakásban, amihez nagyon szép kert is tartozik.

A fiatal pár, körülbelül négy héttel ezelőtt kezdte el nálunk látogatni Bobeket, és csak azért nem fogadhatták azonnal örökbe, mert Bobekre még várt egy implantátum eltávolítás és egy ivartalanítás is.  De amíg ezek megtörténtek, ők rendszeresen kijártak hozzánk, elvitték Bobeket egy hatalmas erdei sétára, és amikor hazahozták, hosszasan búcsúzkodtak tőle, nagyon várták már az örökbe fogadás időpontját.

Ahogy önkéntesünk, Zsuzsi írja, „nagyon szimpatikus bennük az, hogy sokszor jöttek, és ami még fontosabb, hogy minden téren elfogadták a Bobekre, a tartásra, és úgy általában véve a kutyás életre való tanácsokat annak érdekében, hogy tényleg jó gazdái lehessenek. Aggódtak a műtétje napján, és örültek a hírnek aznap, hogy minden rendben volt.”

Mikor elvittük hozzájuk, minden készen várta Bobeket. Kint is egy házikó, bent is egy szép fonott kosár, rengeteg felszerelés, hatalmas szeretet, míg ott voltunk, már a családjuk is telefonált, hogy megérkezett-e az “unoka”. Bobek boldogan rohangált ki-be, azt se tudta, hogy kinek-minek örüljön hirtelenjében. Nagyjából egy órán keresztül csak azt láttuk, hogy cikázik a kertben, bújik Andihoz és Norbihoz, kunyerál a süteményből, felfedezi a lakást.

Andiék iskolába is készülnek vele! Igazán nagyon jó volt ennyire felkészült és előre gondolkodó gazdikkal találkozni! Kedves Andi és Norbi! Köszönjük!

Előzmények:

Bobek, Budapesten, a XXIII. kerületben kószált, amikor 2016 júniusban befogták Őt és az Illatos útra került. A tacskó –és bull keverék kan, bal hátsó lába törött volt, ezért alapítványunk vállalta műtétjét, gondozását teljes gyógyulásáig, majd örökbe adását. Az operáció előtt elvégeztettük, a mókás kiskutya szív- és bőrférgesség tesztjét: sajnos bőrférgei is violtak, amit szintén kezeltünk. Gondozását ideiglenes befogadóink, Zsuzsiék vállalták.

Itt filmet is nézhetsz róla